RESTAURANT FERDOUS

RESTAURANT FERDOUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ferdous. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 19:20 Pizza was geweldig, de shoarma ook. Maar de knoflooksaus leek wel water en er zat weinig smaak aan
5 jun 2022 om 21:30 Je besteld om 17 uur een pizza die je wilt hebben om 18.30 uur en de pizza komt dan koud aan om 19.30 uur plus hij is nog koud ook! Volgende keer bestel ik wel ergens anders …
5 jun 2022 om 20:13 Weer lekker eten. Al viel de Turkse pizza wat tegen deze keer. Weer lang wachten op ons eten..
1 jun 2022 om 21:15 Laatste tijd moet je veelste lang wachten! Deze keer zelfs 3uur!! Als je belt, ja nog 20 min... die 20min word ook weer een uur en als je dan belt, nemen ze niet meer op! Als t te druk is, neem dan geen mensen meer aan! Heel jammer...
31 mei 2022 om 0:16 Eten bestelt om 21:00 zou na 48 min bezorgt worden tis 00.13 nog niks binnen maar wel een email dat het bezorgt is .niemand nam op na dat ik een uur had gewacht (22:00) jammer dat dit de gang van zaken zijn
29 mei 2022 om 20:15 Eten was zoals altijd heerlijk. Bezorging duurde een kleine 2 uur.. beetje te lang vandaar de 2 sterren voor bezorging.
28 mei 2022 om 21:15 Weer heerlijke pizza's gegeten. Bezorging duurde iets langer dan aangegeven maar het was op een zaterdagavond dus niks op aan te merken. Zal hier zeker weer bestellen.
26 mei 2022 om 22:26 Om 18.00 uur eten besteld met de vraag of het 19.15 uur bezorgd kon worden. Om 19.45 uur gebeld: het komt binnen 20 minuten. Om 20.15 uur jog een keer gebeld: ja, hetbis er binnen 15 minuten. Uiteindelijk konden we om half 9 eten. Erg jammer.
26 mei 2022 om 21:27 Wat een ballentent!!! Eten besteld 2uur!!!! Later nog niets. Gebeld en meneer 45min nog! 3uur later nog niets! Bel je hangen ze zo op, Ballentent 1e klas!
21 mei 2022 om 19:14 Heerlijke pizza's gegeten! Was zeer snel bezorgd ook, niks op aan te merken. Zou het iedereen aanraden.
17 mei 2022 om 10:38 Duurde lang voor het bezorgd werd. Bezorger sprak slecht Nederlands en kwam spontaan achterom. Zompige pizza die in zijn eigen vet lag. Tomatensaus was niet te proeven en er lagen vooral veel uien op mijn shoarma pizza, die zijn goedkoop denk...
15 mei 2022 om 18:16 Was de eerste keer hier en het eten was heerlijk! Ook de bezorger was zeer vriendelijk en op tijd. We gaan zeker weer hier bestellen.